1

Åbningsreception

Den 12. november markerede vi den officielle åbning af vores projektkontor i Esbjerg beliggende i skønne omgivelser ved den gamle Dokkaj.

Samarbejdspartnere og lokale leverandører deltog i åbningsreceptionen der fandt sted på Nordre Dokkaj 1 i Esbjerg.

I velkomsttalen lagde Projektdirektør David Dupont-Mouritzen vægt på den udvikling, der er sket: "Det har været fantastisk at følge udviklingen og se at det, der var et tomt kontorlokale i april, har forvandlet sig til en arbejdsplads, der syder af aktivitet. Holdet er vokset og vokser fortsat. Faktisk har vi har netop bestilt møbler til yderligere 5 arbejdsstationer for at have plads til vores faste medarbejdere samt de specialister, der kommer på kontoret hver uge." 


David Dupont-Mouritzen er desuden yderst tilfreds med CIPs beslutning om at igangsætte HØST projektet med et team placeret lokalt i Esbjerg. "Selvom CIPs hovedkvarter i København ikke er så langt væk, så er jeg overbevist om, at et lokalt projektkontor i Esbjerg er den rette løsning. Ultimativt, er det den nære og direkte kontakt med lokale interessenter og myndigheder, som skal sikre, at projektet kan gennemføres på smidig vis," udtaler han.


Den endelige investeringsbeslutning for HØST PtX Esbjerg projektet træffes i 2023.

Foto: Red Star