web HOST Energien Folkemode 23 019 v2

Ungdommen viste format på Energiens Folkemøde 2023  

Igen i år deltog HØST med en stand på Energiens Folkemøde, der blev afviklet fra d. 22-23 september på Torvet i Esbjerg. Folkemødet er en glimrende anledning til at møde esbjergensere på tværs af alle aldre og få en snak om den grønne omstilling og Power-to-X.

I år var CIP og HØST desuden sponsor ved ungdomskonkurrencen ’Løvens Grønne Hule,’ hvor der var sat en samlet præmiepulje på 10.000,- DKK på højkant til de tre bedste ideer.

Gør affaldssortering til en leg

Hovedpræmien gik til holdet fra 2.D på Rybners HTX der havde udviklet en app til sjov læring omkring affaldssortering. Holdet havde også udviklet en demo af app’n og gjort sig mange gode overvejelser undervejs i forhold til deres målgruppe og i forhold til hvordan man kan bruge gaming teknologier til at fremme læring.

Ialt deltog 6 grupper i finalen i ’Løvens Grønne Hule,’ og dommerpanelet der bestod af to repræsentanter fra HØST samt Mads Valentin Bram fra AAU Esbjerg og ungerepræsetant Cecilie Tuesen var enige om at kvaliteten og opfindsomheden i fremlæggelserne generet var rigtig høj.

Nedenfor kan ses et lille samklip fra vores dage på standen: